Hét accountantskantoor van Nijmegen en omgeving

Eijkhout & Partners is een gerenommeerd accountantskantoor in Nijmegen. Wij helpen u niet alleen bij het samenstellen van uw jaarrekening. Ook adviseren wij u bij belangrijke beslissingen. Wij zijn samen met u gericht op de groei van uw bedrijf. Wij bieden diverse accountancy diensten aan. Hieronder vindt u een selectie.

Verzorgen Financiële Administratie

De financiële administratie is belangrijk voor de continuïteit van uw onderneming. Wij begrijpen dat u als ondernemer het liefst alle tijd en energie in het ondernemen stopt. Door het uitbesteden van uw financiële administratie aan ons, kunt u de focus op uw onderneming leggen.

Opstellen Accountantsverklaring

Wilt u een accountantsverklaring? Deze kunnen wij voor u opstellen op basis van, in ieder geval, de jaarrekening van de onderneming. Ook wordt er gekeken of het jaarverslag is opgesteld volgens de wettelijke vereisten.

Aangesloten bij het NBA

Eijkhout & Partners is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Deze organisatie is bij wet ingesteld. Men heeft als doel om een goede beroepsuitoefening van haar leden te bevorderen.

Interesse gewekt? Neem direct vrijblijvend contact op

Vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Contact