Accountantskantoor Nijmegen

 
Eijkhout & Partners is hét accountantskantoor in Nijmegen. Voor accountancy diensten bent u bij ons aan het juiste adres Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct online een afspraak. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!


 
 

Verzorgen financiële administratie

De financiële administratie is belangrijk voor de continuïteit van uw onderneming. Wij begrijpen dat u als ondernemer het liefst alle tijd en energie in het ondernemen stopt. Door het uitbesteden van uw financiële administratie aan ons, kunt u de focus op uw onderneming leggen.

Naast het verzorgen van uw financiële administratie kunnen wij voor u ook een accountantsverklaring opstellen. Deze kunnen wij voor u opstellen op basis van, in ieder geval, de jaarrekening van de onderneming. Ook wordt er gekeken of het jaarverslag is opgesteld volgens de wettelijke vereisten.

Accountantskantoor met NBA

Eijkhout & Partners is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Deze organisatie is bij wet ingesteld. NBA heeft als doel om een goede beroepsuitoefening van haar leden te bevorderen en de kwaliteit hiervan te verbeteren.

Accountantskantoor in Nijmegen

Ons accountantskantoor in Nijmegen is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. U vindt ons aan de Hatertseweg 138, in het centrum van Nijmegen. Indien gewenst kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ondanks dat ons accountantskantoor in Nijmegen zit zijn wij niet beperkt tot alleen Nijmegen. Wij behandelen iedereen uit de regio.

Waarom Eijkhout & Partners?

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij u, onze klant uitstekend adviseren en ondersteunen op het gebied van financiële Administratie. Vanuit ons accountantskantoor in Nijmegen bedienen wij de hele regio met onze diensten en ons advies.

Wilt u graag weten wat Eijkhout & Partners voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons accountantskantoor in Nijmegen.

Offerte aanvragen
 
 

Contact opnemen


 
024 - 3600010