Midden- en kleinbedrijf

 

Van complete accountancy tot advies bij bedrijfsopvolging

U hebt net uw eerste werknemer aangenomen. Hoe werkt dat dan met personeelsadministratie? Of u denkt erover om een bedrijfspand te kopen. Wat komt daar fiscaal gezien bij kijken? En welke strategische keuzes zijn de juiste met het oog op de toekomst? Allemaal zaken waarbij u advies en ondersteuning kunt gebruiken. Eijkhout & Partners brengt de kansen en eventuele knelpunten in uw onderneming in kaart, denkt met u mee én presenteert adequate oplossingen. Of het nu gaat om financieringsaanvragen, grote investeringen, bedrijfsopvolging of een heel ander onderwerp dat u bezighoudt.

Vast aanspreekpunt

Hoe groot of hoe klein uw onderneming ook is: Eijkhout & Partners staat naast u. Als een vertrouwenspersoon voor accountancy en al uw vragen over ondernemen. Met één aanspreekpunt, bij wie u altijd terecht kunt. Daarbij zetten we graag dat stapje extra. Proactief meedenken, dat is onze kracht. Uiteraard op basis van duidelijke prijsafspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Gebruikmaken van onze kennis, ervaring en ons grote netwerk? Of behoefte aan een vrijblijvend persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen