Midden- en kleinbedrijf

Van complete accountancy tot advies bij bedrijfsopvolging

U hebt net uw eerste werknemer aangenomen. Hoe werkt dat dan met personeelsadministratie? Of u denkt erover om een bedrijfspand te kopen. Wat komt daar fiscaal gezien bij kijken? En welke strategische keuzes zijn de juiste met het oog op de toekomst? Allemaal zaken waarbij u advies en ondersteuning kunt gebruiken. Eijkhout & Partners brengt de kansen en eventuele knelpunten in uw onderneming in kaart, denkt met u mee én presenteert adequate oplossingen. Of het nu gaat om financieringsaanvragen, grote investeringen, bedrijfsopvolging of een heel ander onderwerp dat u bezighoudt.

Image of MKB
Image of MKB

Vast aanspreekpunt

Hoe groot of hoe klein uw onderneming ook is: Eijkhout & Partners staat naast u. Als een vertrouwenspersoon voor accountancy en al uw vragen over ondernemen. Met één aanspreekpunt, bij wie u altijd terecht kunt. Daarbij zetten we graag dat stapje extra. Proactief meedenken, dat is onze kracht. Uiteraard op basis van duidelijke prijsafspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Gebruikmaken van onze kennis, ervaring en ons grote netwerk? Of behoefte aan een vrijblijvend persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of MKB