Midden- en kleinbedrijf

 

Van complete accountancy tot advies bij bedrijfsopvolging

U hebt net uw eerste werknemer aangenomen. Hoe werkt dat dan met personeelsadministratie? Of u denkt erover om een bedrijfspand te kopen. Wat komt daar fiscaal gezien bij kijken? En welke strategische keuzes zijn de juiste met het oog op de toekomst? Allemaal zaken waarbij u advies en ondersteuning kunt gebruiken. Eijkhout & Partners brengt de kansen en eventuele knelpunten in uw onderneming in kaart, denkt met u mee én presenteert adequate oplossingen. Of het nu gaat om financieringsaanvragen, grote investeringen, bedrijfsopvolging of een heel ander onderwerp dat u bezighoudt.

Vast aanspreekpunt

Hoe groot of hoe klein uw onderneming ook is: Eijkhout & Partners staat naast u. Als een vertrouwenspersoon voor accountancy en al uw vragen over ondernemen. Met één aanspreekpunt, bij wie u altijd terecht kunt. Daarbij zetten we graag dat stapje extra. Proactief meedenken, dat is onze kracht. Uiteraard op basis van duidelijke prijsafspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Gebruikmaken van onze kennis, ervaring en ons grote netwerk? Of behoefte aan een vrijblijvend persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
 
024 - 3600010