Kredietbemiddeling

Kredietbemiddeling

Een grote som geld lenen is geen kinderspel: er komt veel papierwerk en kennis bij kijken. Eijkhout & Partners geeft objectief advies en zorgt dat u later niet in de financiële problemen komt.

Image of Kredietbemiddeling
Image of Kredietbemiddeling

Kredietbemiddeling met objectief advies

Eijkhout en Partners helpt u graag met uw plannen voor de toekomst. Externe financiering is hierbij vaak nodig.

Kredietverstrekkers, willen volledig en juist geïnformeerd worden en u wilt zo snel mogelijk duidelijkheid of de financiering wordt verstrekt en tegen welke condities. In deze tijd speelt bancair krediet nog steeds een belangrijke rol, alternatieve financieringen zijn echter steeds meer in trek. Eijkhout en Partners helpt u bij het vinden van de juiste gelden. Eijkhout en Partners heeft intensieve contacten met landelijke organisaties die de financierbaarheid van het MKB stimuleren. Uiteraard horen daarbij alle banken, de meeste factoringmaatschappijen en vrijwel alle crowdfunding-platformen, kredietunies. Neos, Qredits etc.

Bedrijfsadvies onderwerpen

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

 

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Kredietbemiddeling