Overstapservice

Overstapservice

Uw financiële dienstverlener ziet uw boekhouding als een routine. Misschien bent u niet tevreden over uw vaste boekhouder. Of betaalt u te veel voor de adviseur die u in de arm hebt genomen. Onze overstapservice biedt uitkomst.

Image of Overstapservice

Overstappen met de overstapservice

Een frisse blik op uw bedrijf leidt vaak tot aangename verrassingen. Wij geven u inzicht en overzicht in uw onderneming én deskundig advies waarmee u uw voordeel kunt doen. Waarin kunt u zich verder ontwikkelen? Waar liggen de kansen? Ons advies is van hoog niveau en bovendien betaalbaar.

Wat houdt de overstap in?

Eijkhout & Partners zorgt voor een gestructureerde en vlotte voortzetting van de dienstverlening. Uw gehele dossier maken wij ons eigen; u hoeft daarvoor niets te doen. Bovendien nemen wij onze tijdsinvestering geheel voor eigen rekening. Zo kost de overstap u niets, terwijl deze u wel veel oplevert.

Wilt u gebruikmaken van onze gratis overstapservice? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Overstapservice