Verzorgen financiële administratie

 
U bent als ondernemer verplicht om de administratie inzichtelijk, correct en volledig bij te houden. Dit dient niet alleen als uitgangspunt voor uw belastingaangiften, maar is tevens een goede indicatie om te zien of uw onderneming goed bezig is.


 
 

Verzorgen financiële administratie voor ondernemers

Als ondernemer stopt u het liefst zoveel mogelijk tijd en energie in activiteiten die iets opleveren voor uw onderneming. Het bijhouden van uw administratie verdwijnt hierbij vaak op de achtergrond.

Belangrijk onderdeel

De financiële administratie vormt de basis voor uw onderneming. Het geeft u inzicht in de feitelijke situatie en helpt u bij het maken van toekomstige beslissingen. In overleg met u richten wij de administratie in op een manier die bij u en uw onderneming past.

Zelf doen of uitbesteden?

U kunt er voor kiezen om zelf de administratie bij te houden in een boekhoudpakket of om de complete administratie door ons te laten verzorgen. Mocht u kiezen om zelf de administratie in te boeken, dan zullen wij u hier indien nodig zo goed mogelijk bij begeleiden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: het aanvragen van een boekhoudpakket, het geven van een korte boekhoudcursus en het beantwoorden van vragen tijdens het boekingsproces.

Boekhoudprogramma`s

Wij hebben zelf uitgebreide ervaring met de volgende boekhoudpakketten:
Accountview
Unit 4
E-boekhouden
Snelstart
Exact online

Online boekhouden

Bij de pakketten van Accountview, Unit 4 en E-boekhouden kunnen wij ook online met u meekijken. Op deze wijze kunnen wij snel uw boekingen controleren en waar nodig corrigeren of tips geven.

Flexibel en cliëntgericht

Wij vinden het erg belangrijk om samen met u tot de beste oplossing te komen. Zowel op budgettair gebied als op het gebied van tijd en energie die u zelf in de financiële administratie wilt steken. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen de verkoopfacturen zelf in te boeken; hierin zijn we erg flexibel.
 
 

Contact opnemen