Advies bij ondernemingsplan

Advies bij ondernemingsplan

Heeft u een goede uitvinding, een plan of zomaar een idee?
Werk het uit in een ondernemingsplan.

Image of Advies bij ondernemingsplan

Het belang van een ondernemingsplan

Een ondernemingsplan is een hulpmiddel om de continuiteit en winstgevendheid zoveel als mogelijk te waarborgen. Het geeft rust en sturing. Afwijkingen van het plan worden sneller gesignaleerd waardoor tijdig kan worden bijgestuurd. Het vermindert ad hoc beslissingen en geeft een leidraad waarop teruggevallen kan worden. Het ondernemingsplan geeft inzicht in de marktpositionering en de sterktes en zwaktes van uw eigen organisatie, waardoor verbeterings- en groeimogelijkheden zichtbaar worden. Een ondernemingsplan dwingt om keuzes te maken. Het brengt u en uw onderneming op een kwalitatief hoger niveau.

Het betrekken van uw medewerkers bij het opstellen van het ondernemingsplan is van essentieel belang. Het zorgt voor draagvlak en verhoogt de motivatie en betrokkenheid van de medewerkers.

Wanneer u voor de verdere groei van uw onderneming gelden wilt aantrekken door een beroep te doen op financiers dan wel investeerders zal door deze partijen direct gevraagd worden naar het ondernemingsplan. Er wordt veel waarde gehecht aan het hebben van en handelen naar een ondernemingsplan. Het ontbreken van een ondernemingsplan verkleint de mogelijkheid op het verkrijgen van een externe financiering.

Eijkhout en Partners helpt u graag met het maken van een goed ondernemersplan.

Advies bij ondernemingsplan voor de MKB

Het merendeel van de MKB-ondernemingen in Nederland beschikt niet over een goed ondernemersplan. Er is meestal wel een verkoopplan, een budget of een target voor hun onderneming. Maar dat is iets anders dan een plan waarin de strategische keuzes worden gemaakt.

Bedrijfsadvies onderwerpen

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Advies bij ondernemingsplan