Diensten

Diensten

Eijkhout & Partners denkt graag met u mee. Ons team is gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemers met accountancy en (mkb-)advies. Samen met u onderzoeken we waar u voortgang kunt boeken en waar uw kansen liggen. Of u nu ZZP-er bent of een B.V. heeft, bij Eijkhout & Partners zijn wij u graag van dienst bij al uw vraagstukken.

Image of Diensten

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Diensten