Advisering sociale wetgeving en arbeidsrecht

Advisering sociale wetgeving en arbeidsrecht

De sociale wetgeving en arbeidsrecht veranderen in een hoog tempo. Voor u als ondernemer is het vaak niet snel te overzien welke mogelijkheden u heeft om te besparen of welke bedreigingen er zijn bij het niet of verkeerd toepassen van wetgeving.

Image of Advisering sociale wetgeving en arbeidsrecht
Image of Advisering sociale wetgeving en arbeidsrecht

Advisering sociale wetgeving en arbeidsrecht voor ondernemers

Net als de cao’s en de branchevoorschriften verandert ook constant de wetgeving omtrent het in dienst nemen van personeel, het aangaan van arbeidsovereenkomsten etc. Wij houden deze wijzigingen uiteraard nauwlettend in de gaten en kunnen u adequaat op de hoogte houden.

Wij springen tijdig en op een juiste wijze in op actualiteiten rondom bijvoorbeeld de werkkostenregeling, de afschaffing van de reiskostenvergoeding en regelingen omtrent de (bedrijfs)auto van de zaak.

Personeelsbeleid onderwerpen

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Advisering sociale wetgeving en arbeidsrecht