Volgen van cao-bepalingen en/of branchevoorschriften

Volgen van cao-bepalingen en/of branchevoorschriften

Wij hanteren de CAO per bedrijfstak waarin uw medewerkers werkzaam zijn en implementeren CAO- of branche wijzigingen in uw salarisadministratie.

Image of Volgen van cao-bepalingen en/of branchevoorschriften
Image of Volgen van cao-bepalingen en/of branchevoorschriften

Volgen van cao-bepalingen en/of branchevoorschriften voor ondernemers

Een collectieve arbeidsovereenkomst oftewel een CAO is een schriftelijke overeenkomst waarin afspraken over arbeidsvoorwaarden zoals salarishoogte, vakantiedagen en arbeidsduur zijn vastgelegd. Een cao is een overeenkomst tussen enerzijds een of meer werkgevers of vereniging(en) van werkgevers en een of meer verenigingen van werknemers (vakbonden, werknemersorganisaties) anderzijds.

Cao’s en branchevoorschriften zijn vaak onderhevig aan verandering. Voor u als ondernemer is het vaak niet te doen om dit allemaal bij te houden. Wij doen dit voor u. Wij zullen samen met u zorgen voor een juiste toepassing ervan.

Indien uw organisatie moet voldoen aan bijvoorbeeld NEN of ISO normen kunnen wij de salarisadministratie zo inrichten dat aan dit soort eisen voldaan wordt.

Salarisadministratie onderwerpen

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Volgen van cao-bepalingen en/of branchevoorschriften