Subsidie advies

Subsidie advies

Ruim de helft van de bedrijven hebben recht op subsidie, maar maken daar geen gebruik van. Vaak omdat bedrijven de mogelijkheden niet kennen of geen tijd hebben voor de (lastige) aanvraag. Eijkhout & Partners helpt u er graag mee.

Image of Subsidie advies
Image of Subsidie advies

Subsidie advies voor bedrijven

Subsidies kunnen een welkome steun in de rug zijn.

Als ondernemer staat u bij de realisatie van uw plannen vaak voor grote investeringen. Het gebruik van subsidies kan dan goed van pas komen. Het vinden van de juiste subsidies voor uw plannen is echter niet altijd gemakkelijk en vaak een tijdrovende zaak.

Het signaleren, formuleren en indienen van uw subsidieaanvraag kunnen wij voor u verzorgen. Wij maken hierbij gebruik van ons netwerk. Het proces van subsidieverwerving is vaak lastig door de telkens veranderende procedures en criteria en de communicatie met de subsidieverstrekker vraagt om een specifieke aanpak.

Subsidies aanvragen is dus een specialisme.

Bedrijfsadvies onderwerpen

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

 

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Subsidie advies