Accountancy

 

De accountant van morgen


Bij Eijkhout & Partners kijken we met een eigen en frisse blik naar accountancy. Waar vele accountantskantoren stoppen, gaan wij verder en kijken wij niet alleen naar de cijfers. Samen met u bepalen we de koers van uw onderneming, zodat u optimaal kunt ondernemen. Mede door onze jarenlange ervaring bieden wij diverse soorten accountancy diensten aan, welke wij van u overnemen, bepalen we gezamenlijk met u. Wat u zelf kunt, doet u zelf, de rest regelen wij voor u. Benieuwd? Bekijk onderstaande mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Offerte Contact

 
 

Accountancy

Overzicht werkt goed voor ondernemers. Correcte jaarrekeningen, gestructureerde rapportages en een heldere financiële administratie bieden inzicht in waar u staat. Haalt u uw doelstellingen? Ligt u op koers? Uw cijfers geven niet alleen een beeld van de resultaten van het moment; ze helpen u ook verantwoorde keuzes te maken. Accountancy houdt bij Eijkhout & Partners dan ook meer in dan het samenstellen van uw jaarrekening of het opstellen van financiële rapportages. Zo denken wij actief met u mee op het moment dat er beslissingen moeten worden genomen.

Proactief meedenken en werken aan groei

Proactief meedenken en werken aan de groei van de klant is verweven in al onze activiteiten. Met veel kennis en ervaring op het alles wat met accountancy te maken heeft, gedurende het hele boekjaar kunt u vertrouwen op onze scherpe blik en praktische adviezen. Onze huidige relaties waarderen onze waardevolle rol als proactief adviseur. Ontwikkelingen vroegtijdig signaleren en meedenken met de klant. Dát maakt Eijkhout & Partners sterk.

Offerte Contact

 
 

Daarom Eijkhout & Partners

Accountantskantoor Eijkhout & Partners heeft een eigen visie op ondernemen, het mkb en ons accountancy- en werk in belastingadvies. Altijd met heldere blik op u, onze klant. Lees onze 6 topredenen om voor de accountants en adviseurs van Eijkhout en partners te kiezen.


 
 

Vrijblijvend kennismaken met de accountants en bedrijfsadviseurs van Eijkhout & Partners