Accountancy

 
Overzicht werkt goed voor ondernemers. Correcte jaarrekeningen, gestructureerde rapportages en een heldere financiële administratie bieden inzicht in waar u staat. Haalt u uw doelstellingen? Ligt u op koers? Uw cijfers geven niet alleen een beeld van de resultaten van het moment; ze helpen u ook verantwoorde keuzes te maken.


 
 

Accountancy voor alle ondernemers

Accountancy houdt bij Eijkhout & Partners meer in dan het samenstellen van uw jaarrekening of het opstellen van financiële rapportages. Zo denken wij actief met u mee op het moment dat er beslissingen moeten worden genomen.

Proactief meedenken en werken aan de groei van de klant is verweven in al onze activiteiten. Met veel kennis en ervaring op het alles wat met accountancy te maken heeft, gedurende het hele boekjaar kunt u vertrouwen op onze scherpe blik en praktische adviezen.

Onze huidige relaties waarderen onze waardevolle rol als proactief adviseur. Ontwikkelingen vroegtijdig signaleren en meedenken met de klant. Dát maakt Eijkhout & Partners sterk.

 
 

Accountancy diensten van Eijkhout & Partners

Bij Eijkhout & Partners kijken we met een eigen en frisse blik naar accountancy. Waar vele accountantskantoren stoppen, gaan wij verder en kijken wij niet alleen naar de cijfers. Samen met u bepalen we de koers van uw onderneming, zodat u optimaal kunt ondernemen. Mede door onze jarenlange ervaring bieden wij diverse soorten accountancy diensten aan, welke wij van u overnemen, bepalen we gezamenlijk met u. Wat u zelf kunt, doet u zelf, de rest regelen wij voor u. Benieuwd? Bekijk onderstaande mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.


Offerte aanvragen

Opstellen accountantsverklaringen

Uw jaarrekening moet aan de wettelijke voorschriften voldoen die jaarlijks wijzigen. Met het opstellen van een accountantsverklaring wordt aangetoond dat de jaarrekening van uw onderneming aan deze wettelijke voorschriften voldoet.

Deponeren jaarrekening

Het jaarlijks deponeren van een jaarrekening bij de KvK is voor bepaalde rechtsvormen verplicht. Dit omdat de financiële informatie van een bedrijf, voor iedereen openbaar moet zijn.

Opstellen liquiditeitsbegroting

Met het opstellen van een liquiditeitsbegroting krijgt u inzicht of er voldoende financiële middelen aanwezig zijn in uw onderneming om aan alle betaalverplichting te kunnen voldoen. Dit kan per maand, kwartaal of per jaar.

Opstellen tussentijdse financiële overzichten

Meten is weten. Door middel van tussentijdse financiële overzichten kunt u op de juiste wijze een besluit nemen over de ontwikkeling en voortgang uw onderneming.

Samenstellen van jaarrekeningen

Het is zinvol om uw jaarrekening op deskundige en professionele wijze te laten samenstellen. Dit geeft u meer zekerheid en levert u praktische tips en adviezen op.

Verzorging financiële administratie

Als ondernemer stopt u het liefst zoveel mogelijk tijd en energie in activiteiten die iets opleveren voor uw onderneming. Wij nemen daarom graag uw financiële administratie uit handen zodat u zich kunt focussen op het ondernemen.

Wij begrijpen het wanneer u nog vragen heeft omtrent onze accountancy diensten. Neem daarom gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met al uw vragen.
 
 

Contact opnemen


 
024 - 3600010