Accountancy

De accountant van morgen

Bij Eijkhout & Partners kijken we met een eigen en frisse blik naar accountancy. Waar vele accountantskantoren stoppen, gaan wij verder en kijken wij niet alleen naar de cijfers. Samen met u bepalen we de koers van uw onderneming, zodat u optimaal kunt ondernemen. Mede door onze jarenlange ervaring bieden wij diverse soorten accountancy diensten aan, welke wij van u overnemen, bepalen we gezamenlijk met u. Wat u zelf kunt, doet u zelf, de rest regelen wij voor u. Benieuwd? Bekijk onderstaande mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Image of Accountancy

Accountancy

Overzicht werkt goed voor ondernemers. Correcte jaarrekeningen, gestructureerde rapportages en een heldere financiële administratie bieden inzicht in waar u staat. Haalt u uw doelstellingen? Ligt u op koers? Uw cijfers geven niet alleen een beeld van de resultaten van het moment; ze helpen u ook verantwoorde keuzes te maken. Accountancy houdt bij Eijkhout & Partners dan ook meer in dan het samenstellen van uw jaarrekening of het opstellen van financiële rapportages. Zo denken wij actief met u mee op het moment dat er beslissingen moeten worden genomen.

Proactief meedenken en werken aan groei

Proactief meedenken en werken aan de groei van de klant is verweven in al onze activiteiten. Met veel kennis en ervaring op het alles wat met accountancy te maken heeft, gedurende het hele boekjaar kunt u vertrouwen op onze scherpe blik en praktische adviezen. Onze huidige relaties waarderen onze waardevolle rol als proactief adviseur. Ontwikkelingen vroegtijdig signaleren en meedenken met de klant. Dát maakt Eijkhout & Partners sterk.

Accountancy onderwerpen

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Accountancy