Belastingadvies

 
Welke fiscale structuur levert u het meeste op? Elke verandering in de wet, uw bedrijf of uw persoonlijke situatie is hierop van invloed. Onze belastingadviseurs stellen niet alleen uw aangiften op, ze beoordelen ook of uw fiscale structuur nog optimaal is. Kortom: onze adviseurs zijn gedreven, deskundig en denken met u vooruit.


 
 

Belastingadvies

Door de complexiteit van de fiscale regels en wetgeving kan een ondernemer niet zonder een vakkundige belastingadviseur.

De belastingadviseurs bij Eijkhout & Partners controleren niet alleen uw aangiften, maar beoordelen ook of er nog aanpassingen moeten worden gedaan in uw fiscale strategie.

Veranderingen in de wetgeving, uw bedrijf of persoonlijke situatie kunnen er toe leiden dat er zulke aanpassingen gedaan moeten worden.

 
 

Belastingadvies voor MKB

Bent u op zoek naar belastingadvies voor de MKB? Dan bent u bij Eijkhout & Partners aan het juiste adres. Ons accountantskantoor in Nijmegen heeft jarenlang ervaring in het opstellen en geven van belastingadvies aan het MKB. Interesse? Neem gerust contact met ons op. Of vraag via onderstaande button direct een offerte op.

Belastingadvies voor Starters

Als startende ondernemer komt er veel op u af en veel zaken of regelgeving is wellicht nog niet helemaal bij u bekend. Bij Eijkhout & Partners adviseren wij u graag in diverse belastingzaken, zodat u altijd volgens de regels te werk gaat. Neem gerust eens contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Belastingadvies voor ZZP of eenmanszaak

ZZP of eenmanszaak? Ook dan krijgt u te maken met diverse belastingvraagstukken. Wij van Eijkhout & Partners helpen dagelijks ZZP-ers en eenmanszaken met belastingzaken. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Belastingadvies door Eijkhout & Partners

Eijkhout & Partners heeft een eigen visie op ondernemen, het mkb en ons accountancy en advieswerk. Dagelijks helpen wij vele bedrijven omtrent accountancy, bedrijfsadviezen, belastingadviezen, salarisadministratie en vele andere bedrijfskundige aspecten.

Wij denken niet alleen in cijfers, maar kijken naar oplossingen die gericht zijn op u als klant. Onze 24/7-mentaliteit past daarbij: wij staan altijd voor u klaar. Deze belofte geldt ook in minder goede tijden.

Wij bewijzen dat uitstekend werk en kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Zo is bij ons een minimum aantal medewerkers betrokken bij het dossier en schakelen we alleen met externen als het echt nodig is. Samen met u zoeken we de balans tussen wat u zelf kunt en wat u uit handen geeft.
 
 

Contact opnemen


 
024 - 3600010