Verzorgen van de periodieke salarisadministratie

 
Door uw salarisadministratie uit te besteden aan Eijkhout & Partners heeft u het gemak en zekerheid dat alles deskundig en tijdig wordt verzorgd.


 
 

Verzorgen van de periodieke salarisadministratie voor ondernemers

Of het nu gaat om maandelijks gelijkblijvende salarissen, onregelmatig werkende parttimers, pensioen- of stamrechtuitkeringen. Al dit soort berekeningen kunnen onze salarisadministrateurs moeiteloos voor u uitvoeren. U kan uw loonadministratie dus volledig uitbesteden aan een team gespecialiseerde professionals. Het enige dat u hoeft te doen is het doorgeven van uren en/of wijzigingen in uw personeelsbestand. Ons team doet de rest.

Digitalisering

De wereld wordt steeds meer digitaal. Natuurlijk blijven wij als kantoor niet achter. Wij bieden daarom de mogelijkheid de gehele loonadministratie gedigitaliseerd te voeren. U levert alle gegevens digitaal bij ons aan en wij zorgen voor de verwerking hiervan. U ontvangt dan van ons ook alle stukken weer digitaal retour. Hetzij per e-mail hetzij via een speciaal daarvoor bestemde portal.

Wij kunnen voor u een betaalbatch aanmaken waarmee u alle loonbetalingen eenvoudig kan inlezen bij uw bank. Deze betaalbatch is uiteraard volledig SEPA-proof en wordt geaccepteerd door alle bekende bankinstellingen.

Tevens kan u ervoor kiezen dat wij de loonstroken allemaal rechtstreeks naar uw personeel verzenden. Uw werknemers ontvangen dan maandelijks of vier-wekelijks een e-mail van ons met daarin een loonstrook in Pdf-formaat. Eventueel plaatsten wij een logo van uw onderneming op de digitale loonstroken.

Natuurlijk kan de loonadministratie nog volledig op papier gevoerd worden. U ontvangt dan van ons de aangifte loonheffing, de loonstroken samen met een betaalstaat gewoon per post. Wanneer u uw financiële administratie zelf voert kunnen we u maandelijks, per kwartaal of jaarlijks een loonjournaalpost verstrekken. Hiermee verwerkt u eenvoudig de salarisadministratie in uw financiële pakket.

Aangiften loonheffing

Aansluitend zullen wij zorgdragen voor het verzenden van de aangiften loonheffingen naar de belastingdienst en aanleveringen naar de pensioenfondsen en correspondentie met de diverse (verzekerings)maatschappijen. Hier heeft u geen omkijken naar. Pensioenfondsen gaan meer en meer vragen om een maandelijkse digitale aanlevering van loongegevens. Het doel hiervan is het voorkomen van hoge afrekeningen aan het einde van het jaar. Onze software is hier al volledig op aangepast.
 
 

Contact opnemen