Salarisadministratie

Salarisadministratie medewerkers uitbesteden

Het verwerken van salarissen vraagt veel specifieke en actuele kennis. Daarnaast moet het exact voldoen aan alle wet- en regelgeving en dat vereist ervaring. Eijkhout en partners heeft meerdere specialisten in huis die uw salarisadministratie en alle diensten daaromheen kan verzorgen.

Image of Salarisadministratie

Salarisadministratie voor ondernemers

Een goede en degelijke salarisadministratie is essentieel voor uw bedrijf. Uw mensen zijn het kapitaal van uw bedrijf. U beloont hen met een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Eijkhout & Partners heeft de kennis en ervaring in huis om uw volledige salarisadministratie te verzorgen, of u nu 1 of 100 personeelsleden in dienst heeft.

Vakkundige salarisverwerking

Wij verzorgen de maandelijks salarisstroken en aangiften loonheffingen en dragen zorg voor meldingen bij branche- en pensioenorganisaties.

Salarisadministratie onderwerpen

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Salarisadministratie