Salarisadministratie

 

Salarisadministratie medewerkers uitbesteden


Het verwerken van salarissen vraagt veel specifieke en actuele kennis. Daarnaast moet het exact voldoen aan alle wet- en regelgeving en dat vereist ervaring. Eijkhout en partners heeft meerdere specialisten in huis die uw salarisadministratie en alle diensten daaromheen kan verzorgen.

Offerte Contact

 
 

Salarisadministratie voor ondernemers

Een goede en degelijke salarisadministratie is essentieel voor uw bedrijf. Uw mensen zijn het kapitaal van uw bedrijf. U beloont hen met een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Eijkhout & Partners heeft de kennis en ervaring in huis om uw volledige salarisadministratie te verzorgen, of u nu 1 of 100 personeelsleden in dienst heeft.

Vakkundige salarisverwerking

Wij verzorgen de maandelijks salarisstroken en aangiften loonheffingen en dragen zorg voor meldingen bij branche- en pensioenorganisaties.

Offerte Contact

 
 

Daarom Eijkhout & Partners

Accountantskantoor Eijkhout & Partners heeft een eigen visie op ondernemen, het mkb en ons accountancy- en werk in belastingadvies. Altijd met heldere blik op u, onze klant. Lees onze 6 topredenen om voor de accountants en adviseurs van Eijkhout en partners te kiezen.


 
 

Vrijblijvend kennismaken met de accountants en bedrijfsadviseurs van Eijkhout & Partners