Personeelsbeleid

 

Salarisadministratie medewerkers uitbesteden


Personeelsbeleid is gericht op het realiseren van optimale inzet en ontwikkeling van kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Uw medewerkers zijn tenslotte verantwoordelijk voor een belangrijk deel van het bedrijfssucces. Eijkhout en Partners is zeer bedreven in het adviseren en verzorgen van een optimaal personeelsbeleid.

Offerte Contact

 
 

Personeelsbeleid voor werkgevers

Bij onze afdeling Personeel en Organisatie kunt u terecht voor alles op het gebied van werknemers, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, loonheffingen, kostprijsberekeningen en salarisadministratie.

Als werkgever wilt u weten waar u aan toe bent. Wat kosten mijn werknemers? Hoe ga ik om met ziekte en verzuim? Wat te doen in geval van ontslag? Dit zijn allemaal vragen waar u vroeg of laat mee te maken krijgt. Door onze flexibele opstelling kunnen we op elke situatie snel en adequaat inspringen. Met onze zeer ruime kennis en ervaring op het gebied van personeelszaken, arbeidsrecht en salarisadministratie voorzien wij u telkens van de juiste informatie. Service staat hierbij voorop.

Offerte Contact

 
 

Daarom Eijkhout & Partners

Accountantskantoor Eijkhout & Partners heeft een eigen visie op ondernemen, het mkb en ons accountancy- en werk in belastingadvies. Altijd met heldere blik op u, onze klant. Lees onze 6 topredenen om voor de accountants en adviseurs van Eijkhout en partners te kiezen.


 
 

Vrijblijvend kennismaken met de accountants en bedrijfsadviseurs van Eijkhout & Partners