Personeelsbeleid

Optimaal personeelsbeleid

Personeelsbeleid is gericht op het realiseren van optimale inzet en ontwikkeling van kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Uw medewerkers zijn tenslotte verantwoordelijk voor een belangrijk deel van het bedrijfssucces. Eijkhout en Partners is zeer bedreven in het adviseren en verzorgen van een optimaal personeelsbeleid.

Image of Personeelsbeleid
Image of Personeelsbeleid

Personeelsbeleid voor werkgevers

Bij onze afdeling Personeel en Organisatie kunt u terecht voor alles op het gebied van werknemers, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, loonheffingen, kostprijsberekeningen en salarisadministratie.

Als werkgever wilt u weten waar u aan toe bent. Wat kosten mijn werknemers? Hoe ga ik om met ziekte en verzuim? Wat te doen in geval van ontslag? Dit zijn allemaal vragen waar u vroeg of laat mee te maken krijgt. Door onze flexibele opstelling kunnen we op elke situatie snel en adequaat inspringen. Met onze zeer ruime kennis en ervaring op het gebied van personeelszaken, arbeidsrecht en salarisadministratie voorzien wij u telkens van de juiste informatie. Service staat hierbij voorop.

Personeelsbeleid onderwerpen

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Personeelsbeleid