Advisering en beheer van arbo- en verzuimbeleid

Advisering en beheer arbo- en verzuimbeleid

U als ondernemer bent verplicht om een goed arbobeleid en optimale arbeidsomstandigheden te voeren. Het coördineren van de verzuimbegeleiding en de reïntegratieactiviteiten daarbij kunnen wij u ondersteunen.

Image of Advisering en beheer arbo- en verzuimbeleid
Image of Advisering en beheer arbo- en verzuimbeleid

Advisering en beheer arbo- en verzuimbeleid voor ondernemers

Of het nu gaat om een zieke werknemer, verzuim door een arbeidsconflict of juist de preventie van beide. Onze medewerkers staan u graag bij in het opstellen en uitvoeren van Arbo- en verzuimbeleid.

Wij begeleiden u naar de Arbodienst maar kunnen ook zelf het ziekte- en re-integratietraject begeleiden. Samen met onze betrouwbare partners kunnen we ondersteuning bieden zodat ook de kosten van ziekteverzuim op de juiste wijze gedekt zijn door een verzekeraar.

Personeelsbeleid onderwerpen

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Advisering en beheer arbo- en verzuimbeleid