Zelfstandige zonder personeel

Een vaste partner die naast u staat

Als zzp’er kunt u soms wel wat advies en ondersteuning gebruiken. Eijkhout & Partners heeft een oplossing voor al uw ondernemersvragen. We denken mee, hebben veel branchekennis in huis én kunnen vergelijkingsmateriaal bieden. Want waar staat u ten opzichte van andere zzp’ers? Waar liggen de verbeterkansen? Daarbij hebt u een vast aanspreekpunt en profiteert u tegelijkertijd van ons grote netwerk van professionals: bankiers, juristen, notarissen, assurantiedeskundigen en makelaars. Zo hebt u altijd een partner die naast u staat. En de zaken voor u regelt.

Image of ZZP

U bepaalt wat u afneemt

We bekijken samen waar u behoefte aan hebt. Maatwerk vinden we belangrijk. Maakt u graag uw eigen facturen? Of besteedt u het liefst uw hele administratie uit? Wij nemen u de zaken uit handen waar u vanaf wilt. Daarbij richten wij ons proces zodanig in dat het voor u werkt. Samen bepalen we de focus en koers van uw onderneming en maken we een strategisch plan.

Heldere afspraken

U vertrouwt veel aan ons toe. Daarom kunt u altijd op ons rekenen. Ook ’s avonds of in het weekend, mocht dat eens nodig zijn. We maken heldere prijsafspraken, en sturen u niet voor elk appje of telefoontje een factuur.

Gebruikmaken van onze kennis, ervaring en ons grote netwerk? Of behoefte aan een vrijblijvend persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

 

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of ZZP