Accountant AFAS

 

Ervaren accountant in AFAS


Als u op zoek bent naar een accountant voor uw administratie in AFAS, dan bent u bij Eijkhout & Partners aan het juiste adres. Als AFAS accountant weten wij u als geen ander te ondersteunen binnen AFAS. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte Contact

 
 

Accountant voor AFAS

Maakt u als onderneming gebruik van het boekhoudprogramma AFAS en bent u op zoek naar een accountant die alle ins- en outs kent van deze software? Maak dan kennis met Eijkhout & Partners uit Nijmegen. Binnen onze branche staan wij bekend als dé accountant in Nijmegen. Graag gaan we met u in gesprek zodat wij u kunnen ondersteunen met de financiële administratie met behulp van AFAS.

AFAS staat bekent om de efficiënte en kostenbesparing waarbij u al uw bedrijfsprocessen met één systeem bestuurd. Vele grote- en kleine klanten uit ons portfolio maken gebruik van AFAS. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren, ondersteunen én helpen met uw financiële administratie via AFAS.

Wij hebben een eigen visie op ondernemen, waarbij wij graag Starters, ZZP-ers en het MKB op weg helpen. Door uw financiële administratie op orde te hebben en houden, kunt u zich volledig richten op uw onderneming.

Offerte Contact

 

Wij werken onder andere met de volgende pakketten


 

Accountant voor boekhoudprogramma AFAS

AFAS kent vele voorbeelden, waarbij efficiency en inzicht centraal staat. Mede door onze vele jaren ervaring met AFAS, kunnen wij u van A tot Z ondersteunen of ontzorgen. Of het nu gaat om het controleren/meekijken of de volledig verwerking van uw boekhouding, wij helpen u graag verder.

Samen met u bepalen we de koers van uw onderneming en nemen wij werkzaamheden uit handen, waar u zich liever niet op wil focussen. Door deze samenwerking houdt u tijd vrij voor het besturen van uw onderneming en zorgen wij er voor dat uw financiële administratie op orde is.


 
 

AFAS accountant Nijmegen

Partners heeft een eigen visie op ondernemen, het mkb en ons accountancy en advieswerk. Altijd met een heldere blik op u, onze klant. Vanuit ons accountantskantoor in Nijmegen helpen wij tientallen ondernemers met behulp van AFAS om de financiële administratie op orde te hebben.

Wij vinden het als accountantskantoor belangrijk dat u als ondernemer zich kunt richten op ondernemen. Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu.

Bij Eijkhout & Partners bent u niet alleen verzekerd van vele jaren ervaring, maar geniet u tevens van onze 6 kwaliteiten:

  • Echte professionals, goed met cijfers én met mensen;
  • Allround advies;
  • Eerlijk en met een heldere taal;
  • Flexibel en betrouwbaar;
  • Efficiënt en gunstig;
  • Focus en de juiste koers.

Wilt u meer informatie over onze diensten en als accountant voor AFAS? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Offerte Contact

 
 
 
 

Vrijblijvend kennismaken met de accountants en bedrijfsadviseurs van Eijkhout & Partners