Starter

Antwoord op duizend en één ondernemersvragen

Net gestart met uw bedrijf? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk hebt u het heel druk met het binnenhalen van klanten, de website opzetten, een marketingplan opstellen en ga zo maar door. Maar hoe zit het met de financiën? Wat als u arbeidsongeschikt raakt? En hoe stelt u uw algemene voorwaarden op? Als u uw eigen bedrijf begint komt er veel op u af. Administratie en belastingaangifte staan vast niet boven aan uw lijstje. Dat begrijpen we bij Eijkhout & Partners. Daarom helpen we u graag met uw administratie én al uw ondernemersvragen.

Image of Starter

Eén vaste partner

Een goed financieel overzicht is essentieel. Maar bij Eijkhout & Partners kijken we verder en besteden we vooral aandacht aan u als startende ondernemer. U hebt bij ons één contactpersoon; een vaste partner die naast u staat en bij wie u met elke vraag terecht kunt. En hebben wij het antwoord niet meteen paraat? Dan schakelen we een expert uit ons uitgebreide netwerk in: een jurist, makelaar of notaris bijvoorbeeld.

Investeren in uw bedrijf

Kosten hebt u als starter al genoeg. Bij Eijkhout & Partners bent u daarom verzekerd van heldere prijsafspraken zonder verrassingen. We begrijpen dat u veel vragen hebt, daarom ziet u echt niet elk appje of telefoontje terug op de factuur. We vinden het belangrijk dat u kunt groeien. Daar investeren we graag in.

Gebruikmaken van onze kennis, ervaring en ons grote netwerk? Of behoefte aan een vrijblijvend persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op.

Onze diensten

Eijkhout en partners is uw volledige partner op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wilt u meer weten over diverse gerelateerde onderwerpen? Klik dan op een onderwerp in de lijst, of maak een keuze uit ons complete aanbod.

Meer weten over een onze diensten? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen. Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Image of Starter