Accountant Nijmegen

 
Wanneer u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen dan bent u bij Eijkhout & Partners aan het juiste adres. Diverse regionale ondernemers zitten in onze klantenkring en vertrouwen op onze expertise. Mogen wij u ook verwelkomen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.


 
 

Accountant in Nijmegen

Eijkhout & Partners is geen traditionele accountant. Wij hebben een eigen visie op ondernemen, het mkb en ons accountancy- en advieswerk. Hierbij zetten wij u als klant centraal. U krijgt advies waardoor u zich als ondernemer volledig kunt focussen op de groei van uw onderneming. Als gerenommeerd accountant in Nijmegen zijn wij ook sterk vertegenwoordigd in Malden, Groesbeek, Wijchen, Tiel en omliggende dorpen. Wilt u advies of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Wij hebben zowel mkb’ers, zzp’ers als grote ondernemingen in onze klantenkring. Naast ons diensten als accountant kunt u bij ons ook terecht voor o.a.; Bedrijfsadvies, belastingadvies, hulp bij aangifte, advies bij personeelsbeleid en hulp bij salarisadministratie. Samen met u bekijken wij op welke gebieden u assistentie nodig heeft met als uitgangspunt een optimale balans tussen wat u zelf kunt en wat u aan ons overlaat.

Ons accountantskantoor bevind zich aan de Hatertseweg 138 in het centrum van Nijmegen. U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Overstappen accountant in Nijmegen

Als u niet tevreden bent over uw accountant of u bent gewoon toe aan iets nieuws, dan is het vaak veel werk om over te stappen. Uw nieuwe accountant kent uw context en historie niet, terwijl dit voor u wel belangrijk is. Daarom hebben we bij Eijkhout & Partners een overstapservice. Wij zorgen voor een gestructureerde en vlotte voortzetting van de dienstverlening. Uw gehele dossier maken wij ons eigen; u hoeft daarvoor niets te doen. Bovendien nemen wij de gehele overstap voor eigen rekening. Dit bespaard u tijd en geld.

Waarom Eijkhout & Partners?

Onze jarenlange ervaring samen met onze expertise maakt Eijkhout & Partners een betrouwbare accountant in nijmegen met een frisse kijk op accountancy. Wij kijken naar oplossing die gericht zijn op u als klant.

Wilt u graag weten wat Eijkhout & Partners voor u kan betekenen? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons accountantskantoor in Nijmegen.

Offerte aanvragen
 
 

Contact opnemen


 
024 - 3600010