Uw financieel adviseur in Nijmegen

Bent u op zoek naar een kantoor voor financieel advies in Nijmegen? Dan is het belangrijk dat u een betrouwbaar kantoor vindt, dat kan voorzien in uw behoeften. Bij Eijkhout & Partners in Nijmegen bent u aan het juiste adres. Ons Nijmeegse accountantskantoor is namelijk gespecialiseerd in het geven van financieel advies op diverse vlakken. Een selectie vindt u hieronder.

Financieel bedrijfsadvies

Heeft u een bedrijf? Dan kan het zijn dat u financieel advies wilt over uw ondernemingsplan. Ook kunt u bij Eijkhout & Partners terecht voor advies op het gebied van kredietbemiddeling of subsidies. Wilt u een investering doen? Ook dan helpen wij u bij het maken van een doordachte investeringsbeslissing.

Tussentijdse financiële overzichten

Wij maken financiële overzichten voor u, zowel periodiek als tussentijds. Dit hangt helemaal af van waar u behoefte aan heeft. Het hebben van inzicht in uw financiën helpt u bij het voeren van een gezonde financiële bedrijfsvoering. De continuïteit van uw onderneming staat hierbij centraal.

Verzorgen van uw administratie

Natuurlijk helpt Eijkhout & Partners u ook met het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van de financiële administratie. U kunt u er ook voor kiezen om uw financiële administratie zelf bij te houden in een boekhoudpakket. Wij begeleiden u dan bij het aanvragen van het boekhoudpakket. Ook verzorgen wij een boekhoudcursus voor u. Daardoor kunt u direct zelf aan de slag.

Interesse gewekt? Neem direct vrijblijvend contact op

Vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Contact