Boekhouder Nijmegen

 
Een goede boekhouding is essentieel voor een gezond bedrijf. Wanneer deze niet op orde is kunt u immers nooit weten hoe uw onderneming er financieel voor staat. Eijkhout & Partners is al jaren een vertrouwde boekhouder voor diverse ondernemingen. Bij ons kantoor in Nijmegen helpen wij u graag met al uw boekhoudkundige zaken. Dus heeft u als Nijmeegse onderneming een boekhouder nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct online een afspraak. Wat uw wensen of vragen ook zijn, wij staan voor u klaar.


 
 

Boekhouder in Nijmegen

Als Nijmeegse ondernemer ligt uw focus op ondernemen, het is dan belangrijk dat uw boekhouding goed geregeld is. Wij verzorgen graag de boekhouding voor uw bedrijf en nemen daarmee alle administratieve handelingen uit uw handen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een correcte afhandeling van de boekhouding en u zich enkel hoeft te focussen op de activiteiten van uw onderneming. Als boekhouder in Nijmegen hebben wij zowel mkb'ers, zzp'ers als grote ondernemingen in ons klantenbestand. Geen bedrijf is voor ons te klein- of groot. Eijkhout & partners helpt de Nijmeegse ondernemer met boekhouden. Wij adviseren- en ondersteunen onder andere bij:

Uiteraard bieden wij nog veel meer diensten, wij bespreken dan ook graag de mogelijkheden met u tijdens een persoonlijk onderhoud.

Al jarenlang werken wij als boekhouder in Nijmegen voor een groot aantal ondernemingen actief in de regio. Naast boekhouding in Nijmegen, zijn wij ook actief als boekhouder in Groesbeek, Wijchen, Malden en Lent. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken via het contactformulier of telefonisch via 024 3600010.

Online boekhouden

Tegenwoordig is online boekhouden een trend. Wij hebben ervaring met diverse boekhoudprogramma’s waaronder Accountview, Unit 4, E-boekhouden, Snelstart en Exact online. Onze adviseurs werken dagelijks met deze programma’s en blijven hiermee goed op de hoogte van alle ins en outs. Wilt u overstappen naar online boekhouden? Eijkhout & Partners helpt u onderweg. Wilt u meer weten over de boekhoudprogramma's en wilt u weten welk boekhoudprogramma het meest geschikt is voor uw onderneming? Maak dan geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak met ons. Wij helpen u graag verder.

Op zoek naar een boekhouder in Nijmegen?

Als ervaren boekhouder komen wij graag met u in contact wanneer u op zoek bent naar het uitbesteden van boekhoudkundige zaken in de regio Nijmegen. Eijkhout & Partner is een erkende boekhouder in Nijmegen en al jaren een actieve speler in de regio. Wij helpen u met boekhouden, zowel voor uw eenmanszaak, als voor een vof of bv.

Waarom Eijkhout & Partners?

Eijkhout & Partners gaat veel verder dan de decimalen achter de komma. Een goede boekhouding is uiteraard essentieel, maar wij besteden ook aandacht aan u als ondernemer. Door onze jaren van ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en ondersteunen met uw boekhouding.

Wilt u graag weten wat Eijkhout & Partners voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons administratiekantoor in Nijmegen. Voor een goede en betrouwbare boekhouder in Nijmegen gaat u naar Eijkhout & Partners.

Offerte aanvragen
 
 

Contact opnemen