Accountancy Diensten van Eijkhout & Partners

Wij bieden organisaties in Cuijk diverse diensten, waaronder:

  • Bedrijfsadvies
  • Accountancy diensten in Cuijk
  • Belastingadvies
  • Hulp bij aangifte doen
  • Advies bij personeelsbeleid
  • Hulp bij salarisadministratie

Wij hebben zowel mkb’ers, zzp’ers als grote ondernemingen in onze klantenkring. Samen met u bekijken wij op welke gebieden u assistentie nodig heeft. Uitgangspunt is de optimale balans tussen wat u zelf kunt en wat u uit handen geeft.

Waarom kiezen voor Eijkhout en Partners?

We zijn blij dat Cuijkse ondernemers al voor onze dienstverlening hebben gekozen. Op de referenties pagina leest u bijvoorbeeld de ervaringen van Hans Berndes van Autobedrijf Hans Berndes & Zn. B.V. Ook hebben wij een pagina waarop wij de vijf belangrijkste redenen om voor ons te kiezen op een rij zetten. Bent u overtuigd? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Wilt u overstappen?

Als u niet tevreden bent over uw accountant, dan is het vaak veel werk om over te stappen. Uw nieuwe accountant kent uw context en historie niet, terwijl dit voor u wel belangrijk is. Daarom hebben we bij Eijkhout & Partners een overstapservice. Wij maken ons uw dossier voor eigen rekening eigen, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Neem contact met ons op via het contactformulier

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Neem contact met ons op en we bekijken tijdens een kennismakingsgesprek hoe we elkaar kunnen helpen. Eijkhout & Partners is uw graag van dienst als accountant in Cuijk.

Contact