Administratiekantoor Nijmegen

 
Het is belangrijk om uw administratie goed op orde te hebben. Bij Eijkhout & Partners zijn wij ons hiervan bewust en helpen u daarom graag waar nodig. Ons administratiekantoor in Nijmegen ondersteunt al jaren diverse ondernemers in de regio en wij nemen uw administratieve zorgen graag uit handen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.


 
 

Administratie uitbesteden

Wilt u uw administratie uitbesteden? Dan bent u bij Eijkhout & Partners aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u de financiële administratie van uw onderneming zodat u zonder administratieve zorgen kunt ondernemen. Naast het verzorgen van uw financiële administratie kunnen wij ook ondersteunen met bijvoorbeeld belastingaangifte doen. Alles is mogelijk.

Administratiekantoor in Nijmegen

Ons administratiekantoor in Nijmegen bevindt zich in het centrum en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Indien gewenst komen wij ook langs op locatie. Ondanks dat ons administratiekantoor in Nijmegen zit is ons verzorgingsgebied aanzienlijk groter en kan iedereen uit de regio ons benaderen.

Salarisadministratie

Voor uw bedrijf is een goede salarisadministratie van groot belang. Eijkhout & Partners heeft ervaring met het verzorgen van de loonadministratie voor uw personeel. Dit doen wij zowel voor het mkb als voor bedrijven met honderden personeelsleden. Wij verzorgen de maandelijks salarisstroken, de aangiften van loonheffingen en dragen zorg voor meldingen bij branche- en pensioenorganisaties.

Waarom Eijkhout & Partners?

Eijkhout & Partners heeft een eigen visie op administratieve werkzaamheden en alles wat daarbij komt kijken. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij u, onze klant uitstekend adviseren en ondersteunen. Wij gaan verder dan alleen cijfers en overzichten en zullen u altijd goed op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Wilt u graag weten wat Eijkhout & Partners voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons administratiekantoor in Nijmegen.

Offerte aanvragen
 
 

Contact opnemen


 
024 - 3600010

Contact opnemen
024 - 3600010