Boekhouder Arnhem

 
Wanneer u op zoek bent naar een goede boekhouder in Arnhem dan bent u bij Eijkhout & Partners aan het juiste adres. Met ons administratiekantoor in Nijmegen behoren Arnhem en omstreken ook tot ons verzorgingsgebied.


 
 

Boekhouder in Arnhem

Het bijhouden van een boekhouding is wettelijk verplicht. De cijfers moeten namelijk getoond kunnen worden aan bijvoorbeeld de belastingdienst. Natuurlijk wilt u zelf ook weten hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Een goede boekhouding is immers essentieel voor een gezond bedrijf. Wanneer uw boekhouding en financiële administratie namelijk niet op orde zijn kunt u nooit weten hoe uw onderneming er nou echt financieel voor staat. Bij Eijkhout & Partners zijn we ons bewust van dit feit en wij verzorgen uw boekhouding dan ook met de hoogste zorgvuldigheid tot in de kleinste details.

Een boekhouding kunt u over het algemeen onderverdelen in verschillende dagboeken. Hierin worden alle inkomsten en uitgaven geregistreerd. Standaard worden er 5 dagboeken gebruikt, namelijk voor; inkoop, verkoop, bank, kas en memoriaal. Indien gewenst of nodig kunnen er meerdere dagboeken worden toegevoegd.

Online boekhouden

In de wereld van vandaag gaat bijna alles online. Bij Eijkhout & Partners zijn wij ons hiervan bewust en wij hebben dan ook ervaring met diverse boekhoudprogramma’s zoals Accountview, Unit 4, E-boekhouden, Snelstart en Exact online. Onze adviseurs werken dagelijks met deze programma’s en blijven hiermee goed op de hoogte van alle ins en outs en.

Bent u op zoek naar een online boekhoudcursus? Ook dan helpen wij u graag.

Boekhouder in Arnhem nodig?

Een goede boekhouding is essentieel voor de gezondheid van uw onderneming, maar wij besteden ook aandacht aan u als ondernemer. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij u, onze klant uitstekend adviseren en ondersteunen met uw boekhouding.

Wilt u graag weten wat Eijkhout & Partners voor u kan betekenen op het gebied van boekhouding? Of eventueel met andere financiële diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u voor een persoonlijk gesprek ook van harte welkom in ons administratiekantoor in Nijmegen.

Offerte aanvragen
 
 

Contact opnemen