Accountancy Nijmegen

 
Als ondernemer kunt u soms wel wat hulp en ondersteuning gebruiken op het gebied van accountancy. Bij Eijkhout & Partners zijn wij u graag van dienst en nemen u de zaken uit handen waar u zelf geen tijd voor heeft of geen energie in wilt stoppen. Samen bekijken we waar u wel of geen behoefte aan heeft en vervolgens maken we een duidelijk strategisch plan. Wij denken actief met u mee op het moment dat er beslissingen moeten worden genomen.


 
 

Accountancy advies Nijmegen

Accountancy is meer dan het samenstellen van uw jaarrekening en het opstellen van rapportages, daar zijn we ons heel goed van bewust bij Eijkhout & Partners. Wij zijn dan ook geen traditionele accountant. Proactief meedenken en werken aan de groei van uw onderneming is verweven in al onze activiteiten en diensten.

Accountancy diensten

Advies en ondersteuning op maat is onze kracht. Samen bepalen wat u uit handen geeft en wat u zelf blijft doen. Wanneer u kiest voor Eijkhout & Partners kunt u rekenen op onze expertise in de volgende onderwerpen.

• Opstellen accountantsverklaringen
Met een accountantsverklaring kan er worden aangetoond dat de jaarrekening van uw onderneming aan de wettelijke voorschriften voldoet.

• Deponeren jaarrekening
Bij bepaalde rechtsvormen bent u verplicht om ieder jaar een financieel jaaroverzicht te deponeren bij de KvK. Dit is wettelijk verplicht omdat de financiële informatie van een bedrijf, voor iedereen openbaar moet zijn.

• Opstellen liquiditeitsbegroting
Een liquiditeitsbegroting heeft als doel om per maand, kwartaal of jaar, inzicht te krijgen in of er voldoende financiële middelen in de onderneming aanwezig zijn om aan alle betalingsverplichtingen te kunnen voldoen.

• Opstellen tussentijdse financiële overzichten
Met behulp van tussentijdse financiële overzichten kunt u op de juiste wijze een besluit nemen over de groei, ontwikkeling en het voortbestaan van uw onderneming.

• Samenstellen van jaarrekeningen
Wij verzamelen voor u de benodigde gegevens, verwerken en rubriceren deze. Hieruit volgt uiteindelijk een samenvatting van de financiële informatie in de vorm van een jaarrekening.

• Verzorging financiële administratie
Als ondernemer bent u verplicht om uw administratie inzichtelijk, correct en volledig bij te houden. Bij Eijkhout & Partners hebben wij voldoende capaciteit om de gehele financiële administratie van uw onderneming te verzorgen.

Waarom Eijkhout & Partners?

Wanneer u kiest voor Eijkhout & Partners kunt u altijd op ons rekenen. U vertrouwt immers zeer belangrijke en gevoelige informatie aan ons toe. Hoe groot of hoe klein uw onderneming ook is: Eijkhout & Partners staat naast u. Als een vertrouwenspersoon voor accountancy en voor al uw vragen over ondernemen.

Wilt u graag weten wat Eijkhout & Partners voor u kan betekenen op accountancy gebied? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons accountantskantoor in Nijmegen.

Offerte aanvragen
 
 

Contact opnemen


 
024 - 3600010